Online

Hyg og træn GRATIS ONLINE med Furesø eSport

Furesø eSport tilbyder i marts 2021 GRATIS online Corona-esport-undervisning for børn og unge i Furesø Kommune én gang om ugen - afhængig af efterspørgslen. Hyg og lær med vores dygtigste instruktører i CS:GO, Leauge Of Legends og Fortnite.


Du spiller hjemmefra på dit eget udstyr. Tjek brugervejledningen på https://furesoe-esport.dk/online.

Tilbuddet er oprettet for gamere, der ikke er tilmeldt Furesø eSports hold for kontingentbetalende medlemmer. Det kan dog benyttes af alle efter særligt aftale.


 

Furesø eSport Online  

  

KOM OG VÆR MED I VORES ONLINE FÆLLESSKAB

KLAR TIL ONLINE-TRÆNING!

FURESØ ESPORT ONLINE

  

Furesø eSport Online er Furesø eSport's afdeling for online fællesskaber. Online træning kan anvendes som et supplement til (eller når sundhedsmæssige eller andre særlige forhold tilsiger det, som en erstatning for) den ugentlige træning i klubbens gaming-lokale.HVORFOR TRÆNER VI (OGSÅ) ONLINE?

 

I marts 2020 begyndte vi en omstilling af Furesø eSport fra at være et sted, hvor dét at være fysisk sammen var helt centralt og afgørende, til at være en forening, der støttede medlemmers og frivilliges samværd udelukkende online i en lang periode.


Fra oktober 2020 vil de enkelte hold i forskellig grad eksperimentere med (også) at træne online og udvikle en struktur herfor, med fokus på socialt samværd, samt en personlig og esport-faglig udvikling både for vores instruktører og medlemmer.ETISK KODEKS

 

Spillereglerne i Furesø eSport er baseret på e-sportens etiske kodeks: