19.07 Sommer Camps


Furesø Sommerferie  aktiviteter  2021


E-sport Summer Camps:


Synes du, at Esport er fedt? Så er du langt fra alene! Træn og spil dig til smil og gode oplevelser i et fedt fællesskab. Her kan du udvikle dig med andre spillere og dygtige trænere. Vi spiller ikke bare, du kommer til at udvikle og træne forskellige dele af dit spil. Fysisk aktivitet er en naturlig integreret del af all E-sport hos os – du kommer til at svede hver dag! Alle hold er for kursister på alle niveauer.


Tilbuddet er en del af Furesø Kommunes Sommerferieaktiviteter for børn og unge, som er bosat eller går i skole i Furesø Kommune, læs mere på furesoe.dk/sommerferieaktiviteter.

Medbring:

  • Sunde madpakke(r) og drikkevarer til hele dagen
  • Indendørs og udendørs tøj efter vejret.
  • Vi stiller alt nødvendigt udstyr til rådighed. Foretrækker du at spille med eget udstyr, så medbring keyboard, headset og mus.


Sted:

  • Furesø Ungdomsskoles gaming-lokale, Paltholmterrasserne 1, Farum. GoogleMap

Esport Summmer Camp

Datoer

Tider (Begge dage)

Aldersgruppe

Tilmelding

Head Coach, Assistant Coach, Camp leder

Intro til sund gaming

19.-20. juli

Kl. 9-16

1.-3. klasse

Mikkel B., Conrad, Nathaniel, Mikkel, Mogens

Fortnite

22.-23. juli

Kl. 9-16

2.-5. klasse

Mikkel B., Conrad, Nathaniel, Mikkel, Mogens

CS:GO

29.-30. juli

Kl. 9-16 + 18:30-21

5.-9. klasse

William, Jonas, Mogens

LoL

2.-3. august

Kl. 9-16 + 18:30-21

5.-9. klasse

Oliver, Mogens

5.-6. august

Kl. 9-16 + 18:30-21

6.-9. klasse

William, Jonas, Mogens


På holdene CS:GO, LoL, Fortnite spiller vi mest det spil der fremgår af titlen, og afhængig af deltagernes ønsker kan andre spil blive præsenteret kort. Der vil blive trænet strategi, taktik, teamwork, kommunikation og in-game udtryk. På aften-sessionerne (gælder kun CS:GO og LoL) vil der være både coaching og frit spil. 


Særligt for holdet Intro til sund gaming (8-11 år): Det er vigtigt at have balance i hverdagen, så der også er tid til andre ting end at spille, så hvordan får man det? Vi kommer til at spille en del Fortnite, men også en række andre spil, f.eks. Minecraft, LoL og Cs:Go, bliver præsenteret og afprøvet, afhængig af deltagernes ønsker. Når vi spiller, vil der være fokus på ét emne ad gangen, f.eks. strategi, taktik, teamwork, kommunikation og samarbejde og hvad Fortnite angår f.eks. build, edit og aim. Kurset er for alle niveauer, og kursisterne vil have indflydelse på hvilke emner der bruge mest tid på under kurset.


Program - Dag 1 & dag 2 - med forbehold for ændringer