27.07 Sommer Camps

Rekordmange tilmeldinger


Furesø Sommerferieaktiviteter

E-sport Summer Camps 2020


XTRA E-sport Summer Camps

DGI: Aktiv i Sommerferien

Synes du, at Esport er fedt? Så er du langt fra alene! Træn og spil dig til smil og gode oplevelser i et fedt fællesskab. Her kan du udvikle dig med andre spillere og dygtige trænere. Vi spiller ikke bare, du kommer til at udvikle og træne forskellige dele af dit spil. Fysisk aktivitet er en naturlig integreret del af all E-sport hos os – du kommer til at svede hver dag! Alle hold er for kursister på alle niveauer. 


Tilbuddet er en del af Furesø Kommunes Sommerferieaktiviteter for børn og unge, som er bosat eller går i skole i Furesø Kommune, læs mere på furesoe.dk/oplevelser/for-boernefamilier/sommerferieaktiviteter.

Medbring:

  • Sunde madpakke(r) og drikkevarer til hele dagen
  • Indendørs og udendørs tøj efter vejret.
  • Alt gaming-udstyr stilles til rådighed. Medbring evt. eget keyboard, mus og headset.


Sted:

  • Furesø Ungdomsskoles gaming-lokale, Paltholmterrasserne 1, Farum. GoogleMap


Furesø Sommerferieaktiviteter

E-sport Sommer Camps


Hold-titel

Datoer

Tider (Begge dage)

Alder

Del & like

Head Coach, Assistant Coach, Camp leder

Praktiske oplysninger

Intro til sund gaming

27. - 28. juli

Kl. 9-16

8-11 år

Pr. emal til tilmeldte

Fortnite

30. - 31. juli

Kl. 9-16

9-12 år

Pr. emal til tilmeldte

LoL

3. - 4. august

Kl. 9-16 + 18:30-21:00

10-15 år

Pr. emal til tilmeldte

CS:GO

6. - 7. august

Kl. 9-16 + 18:30-21:00

12-15 år

Pr. emal til tilmeldte


På holdene CS:GO, LoL, Fortnite spiller vi mest det spil der fremgår af titlen, og afhængig af deltagernes ønsker kan andre spil blive præsenteret kort. Der vil blive trænet strategi, taktik, teamwork, kommunikation og in-game udtryk. På aften-sessionerne (gælder kun CS:Go og LoL) vil der være både coaching og frit spil. 


Særligt for holdet Intro til sund gaming (8-11 år): Det er vigtigt at have balance i hverdagen, så der også er tid til andre ting end at spille, så hvordan får man det? Vi kommer til at spille en del Fortnite, men også en række andre spil, f.eks. Minecraft, LoL og Cs:Go, bliver præsenteret og afprøvet, afhængig af deltagernes ønsker. Når vi spiller, vil der være fokus på ét emne ad gangen, f.eks. strategi, taktik, teamwork, kommunikation og samarbejde og hvad Fortnite angår f.eks. build, edit og aim. Kurset er for alle niveauer, og kursisterne vil have indflydelse på hvilke emner der bruge mest tid på under kurset.


Program - Dag 1 & dag 2 - med forbehold for ændringer