Online Kickoff - Marts 2020


Furesø eSport Online

 

Her finder du informationer om Furesø eSport Online, som er Furesø eSport's afdeling for online fællesskaber.


 

Vil du hjælpe os med omstillingen?

 

D. 13. 3. 2020 påbegyndte vi en omstilling af Furesø eSport fra at være et sted, hvor dét at være fysisk sammen var helt centralt og afgørende, til at være en forening, der støttede medlemmer og frivilliges samværd udelukkende online.


Vi tror, det var en hjælp i mange familier, at den arena, som vores nye esport-forenings-community var blevet kort forinden, ikke også faldt sammen, når samfundet i øvrigt var ved at Corona-vælte omkring ørerne på os alle.


Tak til "Online-udvalget", ikke mindst Thomas, Sven, Rasmus, Anton, Conrad, Lukas, Søren og Oliver. Kontakt os på online@furesoe-esport.dk, hvis du vil hjælpe os med tilpasningen til en ny hverdag.

Mogens W. Brolin, 1.6.2020FAQ - Spørgsmål og svar


?     Hvornår starter vi træningen i online klubben?

Klubben startede de første pilot-forløb fra 18. marts og frem, både i CS:GO, LoL og Fortnite. Ambitionen er at alle vores medlemmer får tilbud on oline-træning i senest fra begyndelsen af april.

Online træningen starter igen efter sommerferien.  [Opdateret 27.7.2020]


?     Hvordan forbereder jeg mig til at kunne træne online?

Før du deltager i online-træningen, skal du bl.a. opdatere din Holdsport-profil med dit GamerTag og Discord-ID. Læs mere i Brugervejledningen.


?     Kan vi træne eSport hjemmefra i Furesø eSport?

Ja! Hvert holds instruktør og holdleder beslutter hvordan online-træner bliver et supplement til holdets ugentlige møde i klubben.  [Opdateret 15.7.2020]


?     Hvornår er der træning i klubbens gaming lokale?

På baggrund af Corona-situationen, læs mere på https://stps.dk, er alle klubbens trænings-samlinger i Ungdomsskolens gaming lokale indstillet fra og med 12. marts 2020 og indtil videre. Se facebook opslag herom. Se klubbens normale træningstider. [Opdateret 12.3.2020].