Støt din forening

STØT DIN EGEN KLUB

 

Sådan hjælper du din forening med at hjælpe dig.

Spred budskabet om din forening

  • Alle i din familie er velkommen til at 'like'  vores facebook side og melde sig ind i gruppen Esport i Furesø, som er et debat-forum for al slags computer-gaming, ikke kun den, der foregår i klub-regi.
  • Fortæl dine kammerater og dit netværk om vores nye klub. 
  • Som forældre eller supporter kan man tilmelde sig vores nyhedsbrev. Du kan også deltage i debatten om digital etik og gaming generelt i facebook-gruppen Esport i Furesø.


En esportsforening er spændende for sponsorer

Der er mange måder at være sponsor på. Én måde kunne være at donere frugt eller andet til én eller flere træningssamlinger. Èt andet eksempel er den rabat-aftale, som giver dig og alle vores medlemmer 15% rabat hos Furesø Data. Kontakt klubbens formand, hvis du har en ide til en sponsor- eller partner-aftale. 


Hvordan kan man bliver eSport træner?

Bliv frivillig træner eller hold-leder med kontingentfritagelse. Alle trænere kan aftale en udviklingsplan med klubbens bestyrelsen, som typisk omfatter gratis træner-kurser og evt. andre kurser.


Hvordan kan man hjlælpe, som frivillige i Furesø eSport?

Der er masser af opgaver og aktiviteter, både relateret til de ugentlige hold-træninger, men også i forhold til drift og udvikling af foreingen, herunder markedsføring, SoMe-opgaver, streaming, casting, video-produktion, frugt-ordning, forældre-kontakt, Missin/Vission, strategi ...  Hvis du er nysgerrig, så kontakt én fra bestyrelsen.