Kurser

Kurser for instruktører og holdledere

Furesø eSport  

             = personlig udvikling


Det er forenings hensigt at investere en stor del af medlemmers kontingenter i personlig udvikling af trænere, holdledere og medlemmer. F.eks. opfordres alle instruktører til at gennemføre mindst ét formelt kursus i løbet af en sæson. Læs mere om træner-aftaler.

FORTNITE PILOT-UDDANNELSE


HVEM - For holdledere med begrænset indsigt i Fortnite, som ønsker at kunne med-undervise. Også for personer uden tidligere instruktør-erfaring.


HVAD - Med uddannelsen vil deltagerne få viden og redskaber til at kunne iværksætte attraktive Fortnite-træningspas for sit holds spillere.


MERE - Dette kursus, der udbydes af DGI Esport, er en pilot-uddannelse. Afholdes hos Furesø eSport. Undervises af bl.a. Rasmus Opstrup, instruktør i Copenhagen Flames og Furesø eSport, medudvikler af kurset.

LÆS MERE HER.


DATO -  Lørdag  + Søndag. 


ESPORTTRÆNER GRUNDUDDANNELSE


HVEM - Esport instruktører over 18 år.


HVAD - Formålet med grunduddannelsen er at højne og standardisere kvaliteten af træning i esport, og den vil give dig forståelse for, hvordan og hvorfor esportpræstationer kræver en blanding af fysiske, psykiske og sociale kompetencer.


MERE - Læs mere HER.


DATO -  Lørdag + Søndag. Tjek udbudte kurser HER.

ESPORT HJÆLPETRÆNERUDDANNELSE


HVEM - Esport-trænere, 13 - 17 år, begynder, letøvede, øvede


HVAD - Kom med på Esport Hjælpetræneruddannelsen og bliv skarp på, hvordan man bliver dygtig til at assisterer under en esport trænings-sesion.


MERE - Læs mere HER.


DATO -  Lørdag.

Tjek udbudte kurser HER.